Uranoste auttaa työllistymisessä

uranoste

Tämä on sinulle, Oulun seudulla, Kainuussa tai Lapissa asuva MMA:n työtön jäsen!

MMA on liittynyt työllistymistä edistävään Uranoste-hankkeeseen.

Sen tavoitteena on koulutustilaisuuksien ja muun toiminnan kautta edistää akavalaisten ammattilaisten työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista.

Hankkeen palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat MMA:n jäsenet. Vaikka hankkeen sivuilla puhutaan korkeakoulutetuista, niin koulutustaustalla ei ole väliä. Toiminta on suunnattu erityisesti teknisen ja kaupallisen alan osaajille. Uranosteen tavoitteena on auttaa työpaikan löytymisessä.

Uranosteen sivuilta löydät tietoja koulutustilaisuuksista, CV-vinkkejä ja Uranoste Työnhakuoppaan. Haku alkusyksystä alkaviin Uranostajat-pienryhmiin on käynnissä. Ryhmät kokoontuvat Oulussa.

Tutustu Uranosteen palveluihin ja hyödynnä tilaisuuksia: www.uranoste.fi

 

Uranosteen kevätkauden viimeiset koulutukset toukokuussa

Toukokuussa Oulussa on tarjolla keskeisimmät koulutukset työnhakuun liittyen. CV:n ja hakemuksen tekoon saa vinkkejä Vakuuta CV:llä ja hakemuksella -koulutuksesta, haastatteluprässi auttaa valmistautumaan haastatteluun ja LinkedInin tehokäyttö opastaa LinkedInin hyödyntämiseen työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä.

Vastaavasti myös englanniksi järjestetään koulutukset samoilla teemoilla; Making the Most out of LinkedIn, Creating an Impressive Job Application ja Preparing for Job Interviews. Nämä englanninkieliset koulutukset soveltuvat kaikille, jotka tekevät CV:n englanniksi ja valmistautuvat haastatteluun. Kevätkauden päättää CV-valokuvaus Oulussa. 

Uranoste vierailee Rovaniemellä 9. toukokuuta ja koulutuksen aiheena on Verkostoituminen ja piilotyöpaikat. Kajaanissa 10. toukokuuta koulutuksen teemana on Valmistuminen ja työnhaku. 

Webinaarikirjastossa on tarjolla toistakymmentä tallennetta keskeisimmistä työnhaun teemoista. Näitä voi katsoa omalta kotikoneelta kun itselle parhaiten sopii. 

Tarkemmat koulutuskuvaukset ja ilmoittautuminen Uranosteen nettisivuilla: www.uranoste.fi

Ilmoittautuminen toukokuun tapahtumiin alkaa tiistaina 2.5.2017 klo 10. 

Tervetuloa mukaan! 

Toukokuussa tarjonta:

9.5. Verkostoituminen ja piilotyöpaikat, Rovaniemi

10.5. Valmistuminen ja työnhaku, Kajaani

11.5. Vakuuta CV:llä ja hakemuksella

11.5. Haastatteluprässi

12.5. LinkedInin tehokäyttö

15.5. Making the Most out of LinkedIn

16.5. Creating an Impressive Job Application

17.5. Preparing for Job Interviews

18.5. CV-valokuvaus